Feestweekend Fochteloo

Vrijdag 12 april Tentfeest en Trekkertrek!

Trekkertrek
Net zoals vorig jaar is er dit jaar is er vanaf 18:30 ook Trekkertrek! De avond staat vol gepland met verschillende klassen.
Inschrijven:
Het inschrijven voor de Trekkertrek is inmiddels gesloten. De deelnemerslijsten staan online.

De muziek op de vrijdagavond wordt verzorgd door de Orange River Band.
Orange River is een jong en actief bandje die meerdere genres speelt op één avond. Van Rammstein naar The Police van Queen naar Boudewijn de Groot.


M.m.v. DJ Frits
Tent open vanaf 18.00 uur
Entree: €7,50

Zaterdag 13 april Tentfeest

BZB staat voor feest, spelplezier, interactie en theatrale acts, verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met krakers zoals Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, is stilstaan onmogelijk en tovert BZB een zaal, tent of festivalweide moeiteloos om in een feestende massa.

Kortom: BZB is een unieke en zeer ervaren band die op onnavolgbare wijze een brug kan slaan naar haar publiek en daarbij geen kans, muziekstijl of spektakelstuk uit de weg gaat om het ultieme doel te bereiken: FEEST!

Feestband Moeflons

“Het dak moet eraf en feest zal het worden”; met deze insteek betreden de Moeflonsmannen elke avond weer het podium. Feestband Moeflons is al tientallen jaren een gevestigde naam in het muziekcircuit.


Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak staan de bandleden  op elk (tent)feest, bruiloft of evenement hun mannetje. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, rock, feestkraker, hakken, top-40… ze zijn echt van alle markten thuis.

Hou Facebook in de gaten voor de voorverkoop!!
Tent open vanaf 20.00 uur
Bands vanaf 21.30 uur
DJ Karl Vos
Entree:
Voorverkoop: €13,50 p.p.
Kassa: €15,00 p.p

Zondag 14 april Tentfeest

Op zondag sluiten wij het weekend af. De muziek wordt verzorgt door de voor ons bekende DJ Frits!
M.m.v. DJ Frits
Tent open vanaf 20.00 uur
Entree: Gratis