Feestweekend Fochteloo

Vrijdag 13 april Tentfeest en Trekkertrek!

Dit jaar is er vanaf 18:30 ook Trekkertrek! De avond staat vol gepland met verschillende klassen.

Kobus en de Rokkers is opgericht in de keet waar de jongens altijd samen kwamen. Ze waren het niet eens met de 18+ regel en besloten een protest blues te schrijven. Na een tijd in de woonkamer van één van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij één van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte waar keiharde energieke rock ’n roll gemaakt kan worden!

Met pompende drums, dikke gitaar solos, en een dreunende bas weet Kobus elke zaal volledig op zijn kop te zetten. Met veel eigen werk en covers van o.a. Normaal, Jovink, Mooi Wark, Bökkers weet Kobus er altijd een energieke en dampende rock ’n roll show van te maken!


DJ Frits
Tent open vanaf 18.00 uur
Entree: €5

Zaterdag 14 april Trekkertrek & Tentfeest

Trekkertrek

Entreeprijs voor de Trekkertrek: € 7,50 (vanaf 13 jaar) (t/m 12 jaar gratis entree)

Inschrijven:

Wilt u meedoen met de TrekkerTrek in Fochteloo, lees dan de reglementen door en schrijf u in via het inschrijfformulier.
Betaal op tijd en voorkom dat je op de reservelijst beland. !!! !
Opgave telt pas wanneer deze op de site staat vermeld. Sta je er niet op, dan heb je of niet betaald en/of is de opgave niet goed gegaan.

Tentfeest:

Iederene hef een reden om zaterdagaovond bij ons in de feesttent te komme!
Kobus en de Rokkers trappen af, zij zullen de sfeer d’r al mooi in klappen en als iedereen dan al mooi wat sappies op hef dan zullen de Bökkers nog een paar uur het dak er af speuln.!
Hou Facebook in de gaten voor de voorverkoop!!

  Tent open vanaf 20.00 uur
Band vanaf 21.30 uur
DJ Karl Vos van SLAM!
Entree: € 12,50 p.p

 

Zondag 15 april Tentfeest

Op zondag sluiten wij het weekend af als nieuwe activiteit “Het kampioenschap Volvo kantelen”. Muziek wordt verzorgt door de voor ons bekende DJ Frits!

DJ Frits
Tent open vanaf 20.00 uur
Entree: Gratis